Και ενώ η διοίκηση του Σαρωνικού Γαλατακίου βρίσκεται σε συζητήσεις για την εύρεση του νέου τεχνικού μετά την αποχώρηση του Γιώργου Οικονόμου, περιμένοντας και την απάντηση του Νίκου Πήλιουρα για πιθανή επιστροφή του, ο Γιάννης Μπούζας θα χρειαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων για ένα μήνα περίπου.
Ο νεαρός επιθετικός πριν από λίγο καιρό είχε ένα σπάσιμο σε δάχτυλο του χεριού του, το οποίο κόλλησε λάθος και χρειάστηκε να περάσει την πόρτα του χειρουργείου για να το διορθώσει, με αποτέλεσμα φυσικά να χρειαστεί να χάσει αρκετά ματς της ομάδας του.
Πολύ σημαντική απώλεια για τον Σαρωνικό, καθώς ο Μπούζας είναι εκ των κορυφαίων της ομάδας του, καθώς έχει σημειώσει 9 τέρματα, έχοντας και 5 ασίστ και σίγουρα θα λείψει πολύ.