Νέα πρόσωπα χωρίς εμπειρία στα κοινά αλλά με πολύ όρεξη για να προσφέρουν στον τόπο τους υπάρχουν σε αυτές τις αυτοδιοικητικές εκλογές.
Η Κωνσταντίνα Κάππου έρχεται αποφασισμένη να κάνει ότι μπορεί για το καλό του Δήμου της και για αυτό αποφάσισε να βρεθεί στο πλευρό του υποψήφιου Δημάρχου Νεμέας Κώστα Φρούσιο και το συνδυασμό “Συνεργασία Πολιτών”.
Αναλυτικότερα:
Ονομάζομαι Κωνσταντίνα Κάππου
Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Νεμέα όπου και τελείωσα τη φοίτησή μου στη Δ/θμια Εκπαίδευση αποφοιτώντας από το Γενικό Λύκειο Νεμέας το 2003.
Το 2009 αποφοίτησα από το τμήμα Πολιτικών Δομικών έργων της ΑΣΠΑΙΤΕ αποκτώντας τα πτυχία: Του Πολιτικού Μηχανικού καθώς και του Εκπαιδευτικού Πολιτικού Δομικών Έργων.
Από τον Μάρτη του 2009 εργάζομαι στον αυτοκινητόδρομο «ΜΩΡΕΑΣ Α.Ε.», αρχικά ως εισπράκτορας και στη συνέχεια ως επόπτης διοδίων.
Σας ενημερώνω ότι στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές στις 26/5/2019 διεκδικώ το αξίωμα του Δημοτικού Συμβούλου του ιστορικού Δήμου μας με τον συνδυασμό «Συνεργασία Πολιτών Νεμέας» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Κώστα Φρούσιο και ζητώ να με τιμήσετε με την εμπιστοσύνη σας.
Σας ευχαριστώ θερμά εκ των προτέρων.